Tapahtumakalenteri

BINGO ALKAA!

Aloitamme bingon syyskauden 2.8. 2022 klo 18.30 

Jatkossa oman kylän iltabingo tiistaisin klo 18.30 joulukuuhun asti. 

Ilmoitamme tapahtumista täällä, Facebookissa ja Paikallisuutiset lehdessä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös Keskisuomalaisen menot-palstalla.

Karaokekerho

Aloitamme keskiviikkona 24.8. 2022 klo 17-21.00. Kahvio.

Jatkossa kerhokoontuu parittomien viikkojen keskiviikkoina joulukuuhun asti.

Tervetuloa!


Porinaperjantai on nyt kyläkeskiviikko

Kyläkeskiviikko on tauolla. 


Tulirauta palaa Suomen Nuorisoseurojen uuteen logoon

Suomen Nuorisoseuroilla on uusi visuaalinen ilme. Graafikko Mikko Sinervon käsialaa oleva ilme julkaistiin eilen sunnuntaina Nuorisoseurapäivän juhlassa. Siihen kuuluvat logo, värit, graafiset elementit ja kirjasimet.

"Nuorisoseurojen uuden logon lähtökohtana on vanha käytössä ollut tulirauta-logo, ja sen muotoilun pohjana on ollut tulentekoon käytetty tarve-esine karkku eli tulusrauta. Logoon on lisäksi sijoitettu nuorisoseuroja kuvaava N-kirjaintunnus", kertoo Sinervo uuden logon taustoista.

"Saimme paljon palautetta strategiaprosessimme aikana siitä, miten nykyinen visuaalinen ilmeemme on auttamattomasti vanhentunut. Tämän vuoksi kuluvan vuoden toimintasuunnitelmaan kirjattiin päätös uudistaa sekä logo että muu visuaalinen ilme", kertoo Suomen Nuorisoseurojen pääsihteeri Annina Laaksonen.

Nuorisoseurojen henkilöstö on pääsääntöisesti pitänyt uudistusta hyvänä ja tarpeellisena. "Logo on toimiva ja värit hyvät. Se on nykyaikainen ja samalla ajaton, mutta kuitenkin järjestön historiaa kunnioittava. Ilme on miellyttävä ja moderni. Tuliraudan muoto on hyvä, ja liekit ja polut tuovat vauhdikkuutta."

Uusi visuaalinen ilme otetaan käyttöön järjestössä vaiheittain vuoden 2022 aikana.

Lisätietoa
Annina Laaksonen
pääsihteeri
annina.laaksonen@nuorisoseurat.fi
040 726 7450

Elokuu 2021

Nuorisoseuraliike täyttää huikeat 140 vuotta 2021. Juhlavuosi tekee näkyväksi nuorisoseuraliikkeen historian, mutta korostaa nuorisoseurojen vahvuutta tässä päivässä ja katsoo ennen kaikkea tulevaisuuteen. Se juhlii yli 600 jäsenseurassa ympäri Suomen tehtävää paikallista työtä sekä eri harrastusalojen toimintaa. Ensimmäinen nuorisoseura perustettiin Kauhavalla 1881, joten Suomen Nuorisoseurat on maamme vanhin nuorisotyötä tekevä järjestö. Juhlavuoden suojelijaksi on lupautunut tasavallan presidenttiSauli Niinistö.


Toukokuu 2021

Kotiseutuliiton tuen korjaamme Nuorisoseurantaloamme. Olemme saaneet Kotiseutuliiton avustuksia viime vuosina yhteensä 15 000 euroa. Tällä rahalla on korjattu taloa sisältä ja ulkoa. Avustuksen lisäksi talon ylläpitoon ja korjauksiin käytetään myös omaa rahaamme ja tekemällä talkootyötä satoja tunteja vuodessa. Oma rahoitustamme saamme pitämällä bingoa. Korona-aikana bingo on ollut tauolla, joten korjaustoimia on osin jouduttu lykkäämään vuodelle 2021.


Joulukuu 2020

Nuorisoseuran väki sai iloisia uutisia vuoden viimeisillä hetkillä. Opetusministeriö on myöntänyt meille Nuorisoseurantalo Seuralan ylläpitoon liittyviin kustannuksiin 3000 euron avustuksen korona-tukea. Tämä raha on seuralle tarpeen, koska toimintaa, talon ylläpitoa ja korjausta on rahoitettu bingo-tuotolla- bingohan emme vuonna 2020 pystyneet pitämään turvallisesti, joten myös toiminta on väistämättä kärsinyt rahapulasta. Olemme toki pystyneet järjestämään jokin verran karaoke-kerhoa pienellä väellä, heppapäivä Marjoniemen tilalalla saatiin toteutettua myös ja jouluaskartelupussit pienten herkkujen kera jaettiin joulukuussa perheille koska perinteistä jouluaskartelupajaa ei voitu järjestää.Kaikesta ikävästä huolimatta ensi vuosi tulee varmasti parempana ja turvallisempana arkena ja silloin yli satavuotias seurantalomme odottaa taas kyläläisiä ja tapahtumia entistä ehompana. Kotiseutuliitolta saamamme korjausavustuksen turvin on paikkoja saatu korjattua myös kuluneena vuonna.

Uuraisen Nuorisoseura ry
Sivut päivitetty 10/2021 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita